Haber

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Mehmetçik Girilmez Denilen Yerlere Girdi

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, kendilerine göre bazı yerlere Mehmetçik giremez dedi. Mehmetçik ‘giriş yok’ denilen her yere girdi. Mehmetçik, teröristlerin sığınak, sığınak, mağara ve barınaklarını başlarına yıktıklarını söyledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezde düzenlenen ‘Geleneksel Memur-Sen İftar Programı’na katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Akar, “Sizler sendikalar olarak memur ve işçilerimizin haklarını korurken, Mehmetçik de hak ve hukuku korumak için zorlu arazi ve iklim koşullarında büyük bir özveri ve kararlılıkla mücadelesini gece gündüz demeden sürdürüyor. Milletimize yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı ülkemizin

‘SAVAŞIMIZ DEVAM EDECEK’

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Cumhuriyet tarihinin en ağır ve kapsamlı operasyonlarını yürüttüğünü belirten Akar, “Terör örgütünden önemli kaçışlar var. Terör bir yana örgüt ölüyor. İnşallah biter. Arkalarında kim olursa olsun, kim silah, mühimmat, helikopter verirse versin onlarla mücadelemizi bitirmeyeceğiz, mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi. Son terörist etkisiz hale getirildi.

‘MEHMETÇİK’ SÖZ KONUSU OLAN YERLERİN HEPSİNE GİRDİ’

Bakan Akar, akıllarında Mehmetçik’in ‘Bazı yerlere giremiyorlar’ dedi. Mehmetçik ‘giriş yok’ denilen her yere girdi. Mehmetçik, teröristlerin sığınaklarını, barınaklarını, mağara ve barınaklarını başlarına yıktı. Yıkmaya devam ediyor. 24 Temmuz 2015 tarihinden bu yana toplam 37 bin 756 terörist etkisiz hale getirildi.

‘ONLARLA BİR MİLLİ İTTİFAK İŞBİRLİĞİ VAR’

Terörle mücadelede kararlı duruş sayesinde önemli kazanımlar elde edildiğini ifade eden Akar, “Güvenliğimiz ve bekamız için kazanımlar elde ederken, ‘terör elebaşını görevden alacağız’, ‘operasyonları durduracağız’ diyenler var. Bütün bu kazanımları yok etmek için büyük çaba sarf ediyoruz.Onlarla işbirliği yapan bir Millet İttifakı var.Onlarla konuşur, işbirliği yaparlar.Bu asil, ulu, kahraman ve fedakar milletin izin vermeyeceğine tüm kalbimizle inanıyoruz. Bu bir zihniyet sorunudur.Bunca zahmetle, emekle, şehadetle elde ettiğimiz kazanımların feda edilmesi bizler için büyük bir endişe kaynağıdır.Teröristle arasını açmayan, teröristi dışlamayanlar büyük bir millettir. bizim için sorun, bu millet için bir endişe kaynağı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu